Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

feb

264 juli 2008

  
  4 juli 2008

Marija's verblijf te Alabama, VS

Op deze dag werd lang gewacht door vele gelovigen in de VS. De Gospa die uitgerekend op 4 juli, de grootste feestdag van de VS, in hun land zou verschijnen. Deze ochtend, na de Misviering, gaf Marija meer uitleg over haar gesprek gisteren met Onze Lieve Vrouw. Ze gaf een beschrijving van hoe mooi de Gospa er uit zag en daarna moedigde ze iedereen aan om voor hun land op de Heilige Maagd te vertrouwen, maar het grootste gebeuren zou natuurlijk de verschijning van deze avond zijn.

Tegen 10 uur was de hele mensengroep aan het zingen en het bidden. Toen Marija de zeven Onze Vaders en Weesgegroetjes bad werd het stil en verscheen Maria. Marija's aangezicht werd ernstig tijdens de verschijning die 5 minuten duurde. Toen men Marija iets zag op papier schrijven werd het voor alle aanwezigen duidelijk dat Maria een boodschap had voor Amerika. Marija Pavlovic zei hierop het volgende: "Er waren drie engelen aanwezig bij Onze Lieve Vrouw en Zij bedankte alle aanwezigen voor hun gebeden. Ze bad over alle aanwezigen, gaf iedereen de zegen en zegende hierop alle religieuze voorwerpen, hierop zei Onze Heilige Moeder dat ze een oproep deed aan u allen om Haar uitgestrekte handen te zijn in deze wereld zonder vrede."

Morgen zal de dagelijkse verschijning terug op het gebruikelijke 11.40 uur zijn in Marija slaapkamer. Het is dan tevens de laatste dag van Marija's verblijf in de Caritas-gemeenschap van Birmingham te Alabama, Verenigde Staten.

Chris De Bodt (www.medjugorje-bn.com)