Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

feb

2625 juni 1997

  
  25 juni 1997

1. Maandelijkse boodschap van Onze Lieve Vrouw aan Marija Pavlovic voor de hele wereld: "Lieve kinderen! Vandaag ben Ik bij u en breng u vooral Mijn Moederlijke Zegen van vrede, Ik bid voor u en Ik kom voor u tussen bij God zodat u zou kunnen begrijpen dat elkeen van u een uitdrager van de vrede is. U kan geen vrede hebben als uw hart niet in vrede is met God. Daarom, kleine kinderen, bid, bid, bid omdat gebeden de fundamenten zijn van uw vrede. Open uw harten en besteed tijd aan God opdat Hij uw vriend zou zijn. Wanneer er ware vriendschap met God is, kan geen storm deze vernietigen. Dank om aan Mijn oproep gehoor te hebben gegeven."

2. Jaarlijkse verschijning van Maria aan Ivanka Ivankovic-Elez. Ivanka was de tweede zieneres die alle tien de geheimen ontving, waarna de dagelijkse verschijningen op 7 mei 1985 ophielden. Onze Lieve Vrouw beloofde Ivanka dat ze elk jaar nog aan haar zou verschijnen op 25 juni, de verjaardag van de verschijningen. Dit jaar verscheen Maria aan Ivanka bij haar thuis. De verschijning duurde zes minuten. Hierna zei Ivanka:

Onze Lieve Vrouw sprak tot Mij over het vijfde geheim en gaf de volgende boodschap door: "Lieve kinderen! Bid met het hart opdat u zou weten hoe te vergeven en hoe te worden vergeven. Ik dank u voor de gebeden en de liefde die u Mij schenkt."

Chris De Bodt (www.medjugorje-bn.com)