Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

feb

262 oktober 2009

  
 

2 oktober 2009

Maandelijkse boodschap van Maria van Mirjana Dragicevic voor hen die Gods liefde nog niet kennen:

"Lieve kinderen, als Ik naar u kijk, wordt Mijn Hart bevangen door pijn. Waarheen gaat u, Mijn kinderen? Bent u zo diep in zonde verzonken dat u niet weet hoe uzelf te stoppen? U rechtvaardigt zich door de zonde en leeft er naar. Kniel neer voor het Kruis en kijk naar Mijn Zoon. Hij overwon de zonde en stierf zodat u, Mijn kinderen, zou leven. Sta Mij toe u te helpen om niet te sterven maar voor eeuwig met Mijn Zoon te leven."

Mirjana voegde hieraan toe dat Onze Lieve Vrouw heel bedroefd was vandaag. Tijdens het neerschrijven van de boodschap, was er opnieuw wat tumult. Vele bedevaarders namen opnieuw het pulseren van de zon waar tussen de wolken, hoewel niet zo hevig als op 2 augustus.

Mirjana zelf aan het woord over Maria's bedroefheid tijdens de verschijning

Het volgende komt uit vragen door bedevaarders gesteld aan Mirjana in het Oasi delle Pace. Het interview is nog niet volledig ter beschikking, maar zal op dit blog verschijnen, nadat het volledig beschikbaar is. Hier krijgt de lezer wel al een wezenlijk antwoord.

Vraag: De boodschap van gisteren van ernstig en heel treurig. Kunt u hierover een beetje uitweiden?
Mirjana: De boodschap was inderdaad heel treurig, maar u mag zich nog gelukkig prijzen omdat u de uitdrukking niet kon waarnemen op het gelaat van Onze Lieve Vrouw, omdat anders uw hart zou breken. Omdat ze onze Moeder is, zoals ze reeds dikwijls gezegd heeft in Haar boodschappen, wenst zij ieder van ons te brengen naar het mooiste bloemenboeket van Haar Zoon ... Op Haar boodschap kan ik weinig ingaan, omdat ik deze op dezelfde manier ontving als u. Evenals u, hoef ook ik na te denken over de boodschap om te begrijpen wat deze inhoudt. Maar ik zou u één ding willen vragen. Toen ik gisteren met enkele mensen sprak over de boodschap, merkten de meesten op: "wanneer zal de wereld veranderen? Wanneer zal de wereld het begrijpen?", maar niemand zei, "wanneer zal ik mezelf veranderen, wanneer zal ik dit begrijpen?" Ik vraag u enkel om bij uzelf te beginnen om te zien waar u fouten liggen en wat u kunt veranderen. Eenmaal u verandert, is het gemakkelijker om anderen te veranderen en niet altijd de anderen de schuld te geven. We moeten met onszelf beginnen.

Vraag: Ze zei dat Haar Hart bevangen werd?
Mirjana: Ik zeg ook dat mijn hart bevangen wordt als ik Haar zo bedroefd zie. Onze Lieve Vrouw had een heel treurige gelaatsuitdrukking, vol pijn, omdat Zij naar ons keek en wij weten dat Zij in onze harten kan kijken ...

Chris De Bodt (www.medjugorje-bn.com)