Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

feb

2625 december 2006: Kerstmis

  
  25 december 2006: Kerstmis

Boodschap van Onze Lieve Vrouw aan Marija Pavlovic voor de hele wereld: "Lieve kinderen! Ook vandaag breng Ik de nieuwgeboren Jezus in Mijn armen. Hij die de koning is van Hemel en Aarde, Hij is uw vrede. Niemand anders dan Hij, die de koning is van de Vrede, kan u vrede schenken. Aanbid hem daarom in uw harten, kies voor Hem en u zult vreugde vinden in Hem. Hij zal u zegenen met Zijn Zegen van Vrede. Dank u om aan Mijn oproep gehoor te hebben gegeven.

25 december 2006: Kerstmis

Jakov Colo kreeg op 11 september 1998 te horen dat hij daags daarop zijn laatste dagelijkse verschijning zou krijgen. Sindsdien krijgt Jakov enkel nog een verschijning van Maria op Kerstmis. Zo was het ook dit jaar. De verschijning begon om 15.23 uur en duurde 6 minuten. Onze Lieve Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Vandaag is een grote dag van vreugde en vrede. Verheug u met Mij. Kleine kinderen, op een bijzondere wijze, roep ik u op tot heiligheid binnen uw families. Ik verlang, kleine kinderen, dat al uw families heilig mogen zijn en dat Gods vreugde en vrede, die Hij u vandaag op een bijzondere wijze stuurt, de regel mag worden in uw families en het ook zo mag blijven. Lieve kinderen, open uw harten vandaag op deze dag van genade, kies voor God en plaats Hem op de eerste plaats binnen uw families. Ik ben uw moeder. Ik hou van u en geef u Mijn moederlijke zegen."

Chris De Bodt (www.medjugorje-bn.com)