Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

jan

1718 maart 1997

  
  18 maart 1997

Mirjana Dragicevic had dagelijkse verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982. Tijdens haar laatste dagelijkse verschijning gaf Onze Lieve Vrouw haar het tiende geheim en vertelde haar dat ze verder nog n keer per jaar aan haar zou verschijnen, op 18 maart. Dit was ook dit jaar het geval.

De verschijning begon om 13.50 uur en duurde zes minuten.

Maria gaf de volgende boodschap: "Lieve kinderen, als een moeder vraag Ik u niet het pad te volgen waarop u bent, want dat is het pad zonder liefde tegen uw naaste en Mijn zoon. Op dit pad zult u enkel de hardheid en de leegheid van de harten vinden en ook niet de vrede waar u naar verlangt. De ware vrede is enkel deze die door Mijn Zoon zijn naaste ziet. Enkel deze weet wat vrede en geborgenheid is, in wiens hart enkel Mijn Zoon regeert. Dank om aan Mijn oproep gehoor te hebben gegeven."

Mirjana zei dat Onze Lieve Vrouw bedroefd was enkel om het moment dat Zij Haar boodschap doorgaf. Anders was Zij normaal. Zij zegende alle aanwezigen en alle religieuze artikelen. Onze Lieve Vrouw bad met Mirjana een Onze Vader en een Glorie Zij de Vader voor de ongelovigen. Zij zei niets over de geheimen.

Chris De Bodt (www.medjugorje-bn.com)