Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

feb

262 augustus 2011

  
 

2 augustus 2011

Maandelijkse boodschap van Maria aan Mirjana Dragicevic voor hen die Gods liefde nog niet kennen:

"Lieve kinderen, vandaag roep Ik u op om herboren te zijn in het gebed en door de Heilige Geest, om een nieuw volk te vormen met Mijn Zoon. Een volk dat weet dat, als ze God hebben verloren, ze ook zichzelf hebben verloren. Een volk dat weet dat ze, ondanks alle lijden en beproevingen, veilig en gered zijn. Ik roep u om u te verenigen in Gods familie en u gesterkt te voelen met de kracht van de Vader. Als enkelingen, Mijn kinderen, u kunt het slechte niet stoppen dat wil beginnen heersen in deze wereld en deze wil vernietigen. Maar, in overeenstemming met Gods wil, kunt u, samen met Mijn Zoon, alles veranderen en de wereld genezen. Ik vraag u om, met geheel uw hart, te bidden voor uw herders, omdat Mijn Zoon hen gekozen heeft. Dank u."

Boodschap van 2 augustus jl.is zeer dramatisch

"Het kwade, dat u als enkeling niet kan stoppen, zal beginnen heersen in deze wereld en wil deze vernietigen," is de waarschuwing van Maria’s boodschap aan de zienster Mirjana Dragicevic. "Maar, in overeenstemming met Gods wil, kunt u, samen met Mijn Zoon, alles veranderen en de wereld genezen," is ook de belofte van de Heilige Maagd.

Met deze woorden, die de Heilige Maagd Maria, nooit eerder heeft aangehaald, geeft Zij ons een ongewone en onheilspellende waarschuwing, maar eveneens een krachtige belofte, tijdens Haar verschijning van 2 augustus jl. aan de zienster Mirjana uit Medjugorje.

"De wereld wordt bedreigd door een kwaad dat wil beginnen heersen en alles wil vernietigen. Iets dat door enkelingen niet kan worden gestopt, maar door een nieuw volk te vormen met Jezus, en u te verenigen met Gods familie, zal u zich gesterkt voelen met de kracht van de Vader kan alles veranderen en de wereld worden genezen," is iets wat Zij ook heeft vermeld in haar boodschap: dit lijkt meer op onheilspellende, profetische woorden.