Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

feb

2225 juni 1999

  
 

25 juni 1999

1. Boodschap van Onze Lieve Vrouw aan Marija Pavlovic voor de hele wereld: "Lieve kinderen! Ik dank u om te leven naar Mijn boodschappen en op deze wijze te getuigen met uw leven. Kleine kinderen, wees sterk en bid zodat het gebed u sterkte en vreugde kan verlenen. Enkel zo kan elk van u Mij toebehoren en kan Ik u leiden op de weg naar de redding. Kleine kinderen, bid, en getuig met uw leven van Mijn aanwezigheid hier. dat elke dag een vreugdevolle getuigenis voor u mag zijn van Gods liefde. Dank om aan Mijn oproep gehoor te hebben gegeven."

2. Jaarlijkse verschijning van Maria aan Ivanka Ivankovic-Elez. Ivanka was de tweede zieneres die alle tien de geheimen ontving, waarna de dagelijkse verschijningen op 7 mei 1985 ophielden. Onze Lieve Vrouw beloofde Ivanka dat ze elk jaar nog aan haar zou verschijnen op 25 juni, de verjaardag van de verschijningen. Dit jaar verscheen Maria aan Ivanka bij haar thuis. Ze was samen met haar familie, echtgenoot en drie kinderen en de verschijning duurde 7-8 minuten.

Na de verschijning zei Ivanka dat ze tijdens de verschijning gebeden had voor de parochie en de families en dat ze iedereen heeft aanbevolen. Onze Lieve Vrouw gaf de volgende boodschap: "Lieve kinderen! Bedank Mijn Zoon voor elke genade dat Hij u heeft geschonken. Bid voor vrede, bid voor vrede, bid voor vrede."

Chris De Bodt (www.medjugorje-bn.com)