Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

feb

2618 maart 2011

  
 

18 maart 2011

Mirjana Dragicevic had dagelijkse verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982. Tijdens haar laatste dagelijkse verschijning gaf Onze Lieve Vrouw haar het tiende geheim en vertelde haar dat ze verder nog één keer per jaar aan haar zou verschijnen, op 18 maart. Dit was ook dit jaar het geval.

"Lieve kinderen, Ik ben met u in naam van de grootste Liefde, in naam van de lieve Heer, die dicht bij u is gekomen door Mijn Zoon en u de ware liefde heeft getoond. Ik wens u te leiden op de weg van God. Ik wens u de ware liefde te onderrichten, zodat anderen dit in u kunnen zien, zodat u dit kunt zien in de anderen, zodat u een broer voor hen kunt zijn en dat anderen in u een genadevolle broer kunnen zien. Mijn kinderen, wees niet bevreesd om uw harten voor Mij te openen. Met Moederlijke liefde zal Ik u tonen wat Ik van ieder van u verwacht, wat Ik verwacht van Mijn apostelen. Begeef u op de weg met Mij. Dank u!"

Mirjana zei dat Onze Lieve Vrouw elkeen en al hun religieuze voorwerpen de zegen gaf. Onze Lieve Vrouw vroeg ons eveneens om te bidden voor de priesters en zei: "Opnieuw leg Ik er de nadruk op dat Ik samen met hen zal overwinnen."