Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

feb

2619 november 1988

  
  19 november 1988

Marija Pavlovic in de Caritas of Birmingham gemeenschap, Verenigde Staten:

Onze Lieve Vrouw was heel gelukkig en zegende iedereen. Ik heb iedere aanwezige aanbevolen bij Onze Lieve Vrouw en Zij bad het Onze Vader en het Glorie Zij de Vader. Onze Lieve Vrouw zei dat ze morgen zal verschijnen om 22.30 uur.

De verschijning vond plaats in de slaapkamer van de Colafrancesco's, de oprichters van de Caritas of Birmingham gemeenschap. De gekozen locatie was voor iedereen een verrassing, maar later werd duidelijk waarom. Eerder kreeg Marija visioenen om vertrouwd te worden met de omgeving. De laatste plaats die haar werd getoond was deze slaapkamer. Daarom zei Marija vastberaden, toen ze aan de voet van het bed stond: "De verschijningen zullen hier plaats vinden."

Boven het bed hangt een kruisbeeld dat aan de stichters werd geschonken door Vader Slavko Barbaric. Het hing in de Verschijningskamer te Medjugorje, waar Maria het bij honderden verschijningen, evenveel keer heeft gezegend. Alvorens Medjugorje te verlaten had Terry Colafrancesco aan Marija gevraagd om er over te bidden met het bijzondere verzoek dat het kruisbeeld een instrument van bekering zou worden voor de Verenigde Staten.

Chris De Bodt (www.medjugorje-bn.com)