Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

jan

1711 september 2009

  
 

11 september 2009

Jakov Colo en 11 september

Jakov Colo kreeg op 11 september 1998 te horen dat hij daags daarop zijn laatste dagelijkse verschijning zou krijgen. Op 12 september werd hem eveneens het tiende geheim medegedeeld. Jakov bevond zich op dat moment in Sunrise, Florida, Verenigde Staten, ten huize van Maria Paulic. Hieronder krijgt u een aantal foto's te zien van de plaats van deze laatste verschijning. Het beeld heeft sedertdien reeds diverse malen geweend. Maria Paulics huis is er niet zomaar eentje. Alle zieners van Medjugorje zijn er reeds langs geweest en de meeste onder hen [Jakov, Ivan, Marija en Vicka] kregen er ook hun dagelijkse verschijning. Ooit zal dit huis een heiligdom worden. Sindsdien krijgt Jakov enkel nog een verschijning van Maria op Kerstmis.
Jakov Colo heeft steeds gezegd dat het geen toeval was dat de verschijning plaatsvond in de Verenigde Staten en op 11-12 september. Getuige daarvan de onderstaande verhalen.

Nog een weetje: Mari-Loli Gonzalez, de zieneres uit Garabandal, aan wie Maria de datum van de "Waarschuwing" heeft toevertrouwd, kreeg haar laatste verschijning eveneens op 12 september.