Medjugorje kerk

Medjugorje België en Nederland

Medjugorje Maria

feb

2625 december 1999: Kerstmis

  
  25 december 1999: Kerstmis

1. Maandelijkse boodschap van Onze Lieve Vrouw aan Marija Pavlovic voor de hele wereld: "Lieve kinderen! Dit is de tijd van genade. Vooral vandaag, kleine kinderen, met de Kleine Jezus, die Ik omarmd hou, geef Ik u de mogelijkheid om te kiezen voor vrede. Door uw ja-woord voor vrede en uw beslissing voor God, wordt er een nieuwe mogelijkheid voor vrede geopend. Enkel op deze wijze, kleine kinderen, zal deze eeuw voor u een tijd van vrede en welzijn zijn. Zet daarom de nieuwgeboren Jezus op de eerste plaats in uw leven en Hij zal u leiden op de weg naar de redding. Dank om aan Mijn oproep gehoor te hebben gegeven."

2. Jakov Colo kreeg op 11 september 1998 te horen dat hij daags daarop zijn laatste dagelijkse verschijning zou krijgen. Sindsdien krijgt Jakov enkel nog een verschijning van Maria op Kerstmis. Zo was het ook dit jaar. De verschijning begon om 15 uur en duurde 10 minuten. Onze Lieve Vrouw kwam vreugdevol in een gouden kleed met de Kleine Jezus in Haar armen. Zij sprak over de geheimen en zegende iedereen en gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen! Vandaag op de geboortedag van Mijn Zoon, wanneer Mijn hart is gevuld met onmetelijke vreugde en liefde, nodig Ik u uit tot volledige openheid en een volledige overgave aan God. Gooi alle duisternis uit uw harten en sta toe dat Gods licht en liefde in uw harten binnendringt om er voor eeuwig te verblijven. Wees de uitdragers van Gods Licht en Liefde aan alle mensen, zodat velen door u ware liefde en waarlijk licht mogen ervaren die enkel God u kan geven. Ik zegen u met Mijn Moederlijke Zegen."

Chris De Bodt (www.medjugorje-bn.com)